Caster Semenya in voorlopig laatste 800m vrijdag live op Ziggo Sport

Caster Semenya loopt vrijdag 3 mei in Doha haar voorlopig laatste internationale 800m tijdens de IAAF Diamond League wedstrijd in Doha, en Ziggo Sport zendt dat rechtstreeks uit. Woensdag kwam de uitspraak van de CAS, en deze wedstrijd is waarschijnlijk haar laatste internationale wedstrijd voordat de reglementen worden aangepast.

Ziggo Sport heeft net als in de afgelopen jaren de rechtstreekse televisierechten van deze prestigieuze atletiek evenementen. Alle meetings zijn rechtstreeks te zien op Ziggo Sport Totaal en indien het schema het toelaat ook rechtstreeks op Ziggo kanaal 14.

De bijeenkomst in Doha begint vrijdag om 18:00 uur op het Ziggo Sport Docu kanaal. Op Ziggo Sport Select en kanaal 14 schakelt met om 19:15 uur in bij de al lopende wedstrijd. De 800m wordt trouwens om 19:07 uur gelopen. De wedstrijden duren tot 20:00 uur.

In de loop van de week zendt Ziggo Sport gedurende enkele malen een samenvatting uit.

Nederlandse deelname

De Amsterdamse Jamile Samuel loopt om 19:34 uur de 200m bij de vrouwen. Als haas zien we ook Bram Som aan de start bij de 800m mannen.

~ door pietboon op 02/05/2019.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: