Roland Garros naast de Giro op Eurosport te zien

Foto THOMAS SAMSON/AFP/Getty Images

Het grootste graveltoernooi van het jaar komt er weer aan. En dit jaar met álle toppers. Van 26 mei tot en met 9 juni is dit toernooi rechtstreeks te zien op beide Eurosport televisiezenders en beelden van alle banen via de Eurosport Player. De eerste week ligt het accent op Eurosport 2, vanwege het gelijktijdige Giro d’Italia.

Van 20-24 mei zijn ook kwalificatiewedstrijden te zien bij Eurosport.

Bij de mannen doet Roger Federer voor het eerst sinds 2015 weer mee aan de tweede Grand Slam van het jaar. Kan Rafael Nadal zijn 12e Roland-Garros titel winnen. Of kan Novak Djokovic de twee grootmachten dwarsbomen en zijn vierde grandslamtoernooi op rij pakken?

Maar ook bij de vrouwen belooft het een boeiende strijd te worden met de afgelopen vijf jaar vijf verschillende winnaars op het Franse klei. Komt daar een zesde bij met bijvoorbeeld Naomi Osaka, die de US Open en de Australian Open won, of kan Simone Halep haar titel prolongeren? En onze eigen Kiki Bertens is natuurlijk uit op revanche op haar favoriete ondergrond nadat zij vorig jaar na de derde ronde het toernooi moest verlaten.

~ door pietboon op 12/05/2019.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: