NPO, AVROTROS en NOS organiseren Eurovisie Songfestival 2020

De overwinning van Duncan Laurence betekent dat Nederland het Eurovisie Songfestival weer mag gaan organiseren. Dit zal een samenwerking zijn tussen NPO, AVROTROS en NOS, die namens de hele publieke omroep – ieder vanuit zijn eigen rol – de organisatie zal oppakken. 

Het festival is één van de grootste internationale evenementen en biedt geweldige kansen om Nederland wereldwijd op de kaart te zetten. Daarnaast past het uitstekend bij de verbindende rol die de publieke omroep in de samenleving wil spelen, omdat het evenement een groot bereik heeft bij diverse doelgroepen van jong tot oud.

Het Eurovisie Songfestival 2020 moet een visitekaartje worden van Nederlandse creativiteit en media-innovatie. De komende weken zal er achter de schermen hard worden gewerkt om de plannen vorm te geven en een projectorganisatie neer te zetten.

~ door pietboon op 19/05/2019.

2 Reacties to “NPO, AVROTROS en NOS organiseren Eurovisie Songfestival 2020”

  1. Een hele mooie kans om mooie plekjes te laten zien aan de wereld. Het moet m.i. wel van alle 12 provincies zijn. Het zou ook mooi zijn, als de regionale omroepen daaraan mee doen. En waarom wordt AVROTROS apart genoemd, want die is toch onderdeel van de NPO? En de NPO wordt al genoemd. En BNNVARA, Omroep MAX, KRONCRV, EO, enz.?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: