Roland Garros komende drie jaar exclusief te zien bij Eurosport

Het grootste graveltoernooi ter wereld, Roland Garros is tot en met 2021 exclusief te zien bij Eurosport. Nederlandse tennisfans kunnen de komende drie jaar terecht bij het Home of Grand Slam Tennis om geen bal te missen van de Parijse Grand Slam via Eurosport en de Eurosport Player.

Gijs Poortman, Head of Sports – Eurosport Nederland:

“Roland Garros is ieder jaar weer een geweldig toernooi. Met Kiki in geweldige vorm op haar favoriete ondergrond en alle toppers vertegenwoordigd kunnen we dit jaar en de komende jaren weer veel spektakel verwachten. We zijn dan ook erg bij dat het mooiste graveltoernooi ter wereld ook de komende drie jaar te zien is bij het Home of Grand Slam Tennis.”

Met de als vierde geplaatste Kiki Bertens in topvorm gaat de enige Grand Slam op gemalen baksteen aanstaande zondag van start. Kan Kiki op haar favoriete ondergrond de eerste Nederlandse Grand Slam-winnares worden of gooit titelverdedigster Simona Halep, nummer 1 van de wereld Naomi Osaka of Serena Williams roet in het eten? Kiki neemt het in de eerste ronde op tegen de Francaise Pauline Parmentier.

Bij de mannen is Roger Federer voor het eerst in 4 jaar weer terug in Parijs. De Zwitser gaat proberen de hegemonie van Rafael Nadal te doorbreken of steekt Novak Djokovic daar een stokje voor? En wat mogen we verwachten van de “Next Gen” met onder meer Stefano Tsitsipas, Alexander Zverev en Denis Shapovalov?  

Ook om het toernooi heen pakt Eurosport uit. De uitzendingen van Eurosport worden weer omlijst door analyses van Game, Schett en Mats met Mats Wilander en Barbara Schett en bijdrages van John McEnroe, Kim Clijsters en Chris Evert. Op digitaal vlak kun je je op Eurosport.nl, Twitter, Facebook én Instagram vervolgens dieper in het gravel storten met highlights, interviews en achtergronden.

Achter de Baseline -de tennispodcast van Eurosport- is er tijdens Roland Garros dagelijks met een terugblik op de tennisdag in Parijs en een vooruitblik op de belangrijkste wedstrijden van de dag erna. Uiteraard is er uitgebreid aandacht voor Kiki Bertens. De tweedelige terugblik op haar opkomst, haar worstelingen met de topsport en haar uiteindelijke doorbraak naar de wereldtop, met uitgebreide interviews met coach Raemon Sluiter en Kiki Bertens is nu te beluisteren via o.a. Spotify en iTunes.

Naast Roland Garros zijn ook de andere drie Grand Slams – de Australian Open, Wimbledon en de US Open – van de eerste service tot en met het laatste matchpoint te zien bij Eurosport, Home of Grand Slam Tennis.

~ door pietboon op 24/05/2019.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: