F1: Zal Ziggo zich nog een derde keer tegen dezelfde steen stoten?

Voor de tweede maal heeft Ziggo Sport een F1 vrije training niet uitgezonden op het open kanaal. De derde vrije training zaterdag van de GP van Oostenrijk werd alleen op het betaalkanaal uitgezonden, terwijl abonnees beloofd was dat alles te zien zou zijn op het open net. Op kanaal 14 is een oefenwedstrijd van Ajax uitgezonden met maar 55.000 kijkers.

Ziggo zal hopelijk niet nogmaals deze fout begaan. Ten eerste hadden ze beloofd alles op het open net uit te zenden, ten tweede levert de autosport veel meer kijkers op. Zelfs de F3 wedstrijd voor de Ajax wedstrijd trok meer kijkers.

De webcare van Ziggo Sport was druk met het rechtzetten van de redactionele keuze voor de Ajax wedstrijd (contractueel verplicht). In dat geval had Ziggo kanaal 13 ingezet kunnen worden, wat vaak gebeurd is voor het Hockey, waar ook een contractuele verplichting is.

~ door pietboon op 30/06/2019.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: