Gratis FOX Sports 1 voor ITV klanten van KPN

Vanaf vandaag ontvangen alle iTV-klanten van KPN een vernieuwde FOX Sports 1-zender op kanaal 14 met een selectie van de beste FOX Sports-programma’s en natuurlijk met live voetbal uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, KNVB Beker en UEFA Europa League. Deze zender is gratis te zien voor alle iTV-klanten van KPN, XS4ALL en Telfort.

Gratis te zien voor alle iTV-klanten van KPN, XS4ALL en Telfort.

FOX Sports 1 start het nieuwe voetbalseizoen met het duel om de Johan Cruijff Schaal op zaterdag 27 juli om 18:00 uur. Er staat dan meteen een topwedstrijd op het programma: Ajax – PSV.

“We zijn enorm verheugd om onze klanten deze unieke sportzender met een fantastisch aanbod van Nederlands voetbal aan te kunnen bieden”, zegt Stijn Nuijten, directeur Marketing van KPN voor de consumentenmarkt. “Dat past in ons streven om onze klanten de beste tv-content aan te bieden”.

De betaalde zenders FOX Sports 2 en 3 worden met de internationale sportzenders FOX Sports 4, 5 en 6 samengevoegd tot één overzichtelijk zenderpakket. Dit pakket is beschikbaar voor 12,99 per maand, en gratis voor klanten met KPN Compleet. Alle klanten met betaalde zenders worden geïnformeerd door KPN en daarna overgezet naar het nieuwe pakket met alle betaalde FOX Sports zenders. Vanaf 5 september is voor dit pakket de nieuwe prijs van 12,99 van toepassing.

Recent heeft KPN het zenderaanbod voor alle tv-klanten uitgebreid met DreamWorks, njam!, Love Nature en TV538. Klanten van KPN met het Pluspakket hebben twee nieuwe zenders gekregen, 100%NL TV en Stingray Classica.

Bron KPN

~ door pietboon op 23/07/2019.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: