Apple’s TV+ mogelijk al in november in Nederland

De strijd om de on demand kijker is in alle hevigheid losgebarsten. Nadat gister de lancering van Disney+ bekend werd gemaakt, melden financiele bronnen dat Apple’s TV+ ook in november in 100 landen lanceert, mogelijk zelfs met een gratis proefperiode.

Bloomberg en de Financial Times brengen vandaag dit nieuws naar buiten, gebaseerd op anonieme bronnen binnen Apple. Mogelijk heeft de bekendmaking over Disney+ gister tot deze bewuste loslippigheid geleid.

Volgens de bronnen zal Apple TV+ beginnen met een beperkte catalogus, dat daarna maandelijks zal worden uitgebreid. Er wordt verwacht dat daarom de eerste periode Apple TV+ gratis zal worden aangeboden. Uiteindelijk is de verwachting dat de prijs van Apple TV+ rond de $9,99 per maand zal liggen, duurder dan Disney en goedkoper dan het uitgebreide pakket van Netflix.

Volgens de Financial Times heeft Apple 6 miljard dollar geinvesteerd in originele content, dit in vergelijking met de 15 miljard die Netflix dit jaar investeert. The Morning Show zal een van de eerste Apple TV+ shows worden, zie trailer hierboven. De productiekosten per aflevering van die nieuwe show liggen naar verluid hoger dan voor Game of Thrones.

~ door pietboon op 20/08/2019.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: