Ziggo stopt doorgifte BBC Four

Per 1 november stopt Ziggo met de doorgifte van BBC Four en de kinderzenders Cbeebies en CBBC. BBC Four is één van de meest waardevolle zenders in het pluspakket van Ziggo, tegenwoordig Movies & Series XL.

Ziggo heeft een nieuw doorgiftecontract met BBC Worldwide en daarin zijn de genoemde kanalen niet in opgenomen. BBC One, Two, First, Entertainment en World blijven wel te zien bij Ziggo, de eerste drie in HD. Ook de huidige BBC radiozenders blijven doorgegeven worden.

Met de komst van vele streaming diensten, zoals Disney+, waarvoor extra kosten moeten worden genaakt, wordt het zo aantrekkelijker om bij Ziggo het abonnement te downgraden naar een goedkopere variant.

~ door pietboon op 14/09/2019.

3 Reacties to “Ziggo stopt doorgifte BBC Four”

  1. En zo wordt het pakket steeds verder uitgekleed, maar wel duurder. Schaamteloos! Goeie TV zien is ook al alleen voor mensen met een goed inkomen. Ziggo’s Replay kan je niet eens streamen met Chrome Cast. BBC Four is één van m’n zenders tussen al die baggerzenders. Alle BBC zenders trouwens. Ook altijd zo geweest. En dan is er nog de Formule 1. Ik ben niet IT-snugger genoeg om die op een andere manier te zien helaas, anders was het al lang ‘doei Ziggo’ geweest.
    -Met excuses voor het klagen.

  2. Ik wil ook klagen! Hoe halen ze het in hun hoofd om de beste zender uit het aanbod te halen! Ik betaal liever wat meer als dat nodig is om BBC 4 te behouden. Ik krijg echt zin om de mensen die dit bedacht hebben een heleboel lelijks toe te voegen. Ik denk dat ik mijn abonnement opzeg.

  3. Helemaal eens. Ik hoop dat er met als ik duizenden mensen ziggo bellen om te zeggen dat ze woedend zijn. De beste zender van het hele pakket wordt er opeens uit gesmeten. Dat dure XL pakket doe ik nu zeker weg en waarschijnlijk wel de hele Ziggo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: