EPG/GuideFavorieten

Je kunt favorieten instellen via het Guide menu. Klik daarvoor op instellingen (groene knop), en voeg met de blauwe knop een smiley toe aan de favoriete zenders. Met dezelfde blauwe knop kan een smiley weer worden verwijderd. Als je dan eenmaal favorieten hebt ingesteld, dan kan je van favoriet naar favoriet zappen. Hoe? Klik op OK tijdens het tv kijken en druk dan op de blauwe knop. Je kunt nu zappen binnen de favorieten. Door weer op de blauwe knop te drukken krijg je alle zenders weer te zien. De favorieten zijn ook binnen de Guide als een groep te zien.

Zenders Blokkeren


Je kunt zenders blokkeren (dat betekent alleen toegankelijk maken met een PIN code) via het Guide menu. Klik daarvoor op instellingen (groene knop), en blokkeer met de gele knop de betreffende zender(s). Je moet dan een PIN code intikken om dit te finaliseren, dit is standaard 0000. Je kunt de (kinderslot) PIN code wijzigen door in het hoofdmenu (via menu knop) te kiezen voor Instellingen en dan PIN instellingen.


Zoeken

Het is mogelijk om in de Guide van UPC een zoekopdracht uit te voeren. Ga daarvoor naar de UPC Guide en klik daar op de rode knop. Het zoekmenu opent.

In het invoervak kan met de getaltoetsen letters worden ingegeven, zoals met de mobiele telefoon. Veelal hoeft niet het hele woord ingegeven worden, maar kan na het eerste deel van het woord, dit woord uit een shortlist gekozen worden. Het is mogelijk op deze manier meerdere woorden per zoekopdracht in te geven.

De zoekresultaten worden weergegeven als individuele programma’s per zender of als series van herhalingen per zender. Vanuit het resultatenmenu kan een programma direct geprogrammeerd worden voor opname of memo. Selecteer daarvoor het zoekresultaat en klik op de “record” knop om op te nemen, of op de OK knop voor het instellen van een memo.

Zoeken (Geavanceerd)

In het zoek menu, zoals hierboven beschreven, kan ook op de groene knop gedrukt worden. Je gaat dan naar het Geavanceerd zoeken menu. Je hebt nu enkele onderwerpen die je kunt ingeven zodat je zoekopdracht (onderaan) nauwkeuriger gevonden kan worden.

Je kunt het Genre en sub genre kiezen, de dag van uitzending, en/of het dagdeel. Daarnaast kan je ook aangeven of je in alle programma info wilt zoeken, alleen in de titel, of in de acteurs en regiseurs overzicht. Voor decoders met HD mogelijkheid kan je ook aangeven in welke kwaliteit je wilt zoeken. Klik op de OK knop om de zoekopdracht te starten.

Druk nogmaals op de groene knop om terug te gaan naar de standaard zoek machine op trefwoorden.


5 Reacties to “EPG/Guide”

 1. vraagje : Hoeveel dagen vooruit kan je opnemen met deze dvr,upc zegt 7 dagen.Mijn vraaag is kan dit ook per week of per maand, iemand daar ervaring mee.

  bvb dank

 2. Wat kan ik met de netwerk aansluiting die op de dvr zit?

 3. is het ook mogelijk om rechtstreeks van de AB naar
  favoriete zender te gaan ????? nu moet ik eerst naar quide dan naar
  zoeken dan favorieten, en dan zie ik mijn favoriete zenders . een
  beetje omslachtig. mvgm haveman

 4. wat kan ik alles doen onder het menu Instellingen,vooral bij Energiebesparing,standaard ca 30 Watt met Laag ca. 1 Watt
  Hoe kan ik uitzending gemist selecteren

 5. Goedenavond.
  Ik vroeg me af of het mogelijk is om gewiste programma’s terug te halen?
  Gr.Kirsten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: